Bentelose KoningsRun 2014; eerste editie


Hou je van (hard)lopen, sportief bezig zijn en van een wedstrijdje? Dan is de Koningsrun helemaal iets voor jou! Op Koningsdag tijdens het Oranjefeest van HV Bentelo, wordt dit nieuwe spektakel georganiseerd!
Bij deze Run loop je als deelnemer (jonge en oud) een parcours rondom Bentelo. Het parcours gaat over verharde en onverharde wegen. Er zijn verschillende afstanden te lopen, in verschillende categorieën:
         13.30 uur: Start Kidsrun (1,2 km, leeftijd t/m 8 jaar)
         14.00 uur: Start Kidsrun (2,4 km, leeftijd t/m 15 jaar)
         15.00 uur: Start Volwassenrun (3,2 km, v.a. 16 jaar)
         15.00 uur: Start Volwassenrun (6,4 km, v.a 16 jaar)

Na de loop volgt er aansluitend per categorie (m/v) de prijsuitreiking. Wie o wie mag zich ‘Koningsloper’ / ‘Koningsloopster’ van het jaar 2014 noemen?
Natuurlijk is er ook gelegenheid de deelnemers fanatiek aan te moedigen (of bij de allerkleinsten mee te lopen) en kan er na afloop feest gevierd worden in de feesttent! Er zijn kleedkamers met douches, dus alle reden om niet direct naar huis te gaan!  

Inschrijven voor deze prachtige run kan op de dag zelf (geen voorinschrijving). Alle informatie over inschrijving, startgeld, reglementen, loopplattegrond, etc. is te vinden op de website www.hvbentelo.nl. Graag verwelkomt de organisatie alle deelnemers zaterdag 26 april op Sportpark De Pol in Bentelo!