Paasparty Bentelo is er klaar voor


De tenten staan klaar, het gras is gemaaid, de tap is aangesloten, het hout is verzameld en het paasvuur wordt opgebouwd: Bentelo is klaar voor een nieuwe editie Paasparty! Eerste Paasdag barst het vertrouwde feest weer los. En naast de megafeesttent, staan er dit jaar twee extra tenten op het terrein aan de Bentelosestraat, dus driedubbel zoveel feest. En iedere tent heeft z’n eigen muziekstijl, dus er is feest voor iedereen.
De grote feesttent gaat verder onder de naam Dance Vibes, waar Top 40, House, Dance en Hardstyle muziek centraal staat. Daarnaast is er Summer Dive, waardoor je door het tropische thema het gevoel krijgt dat je in Mallorca of Sunny Beach bent. En alle oudere jongeren kunnen terecht in de Rock ’n Old tent, waar een sfeer van weleer gecreëerd zal worden door allerlei hits uit de oude doos te draaien. Kortom, een feest voor iedereen dat niemand mag missen.

Kaarten kosten €8,- en zijn te koop bij voorverkoopadressen of online te bestellen via www.paasparty.nl. Combitickets inclusief busvervoer zijn ook beschikbaar.