Uniek; 3 teams WVV’34 in bekerfinale

De eerste halve finale was afgelopen maandag, de C2 junioren.  De wedstrijd was vanaf het begin spannend tegen buurman Bentelo, wat wil je de bekerfinale stond op het spel.
Het spelbeeld was dan ook zeer rommelig,maar werd van beide kanten geknokt om de bal. Ook het doelpunten verloop ging gelijk op. Bij het laatste fluitsignaal stond het dan ook 5-5.
Het kwam tot een verlenging,waarin WVV c2 het gelukkigste was want zij scoorden de winnende in de bijna laatste minuut.

WVV'34 met de mannen van E1 vieren uitbundig de benauwde zege

Zaterdag waren de D3 en E1 pupillen aan de beurt. D3 ging met 10 man op pad waarna de succesformatie werd aangevuld met E1 spelers. Deze wisten zojuist in de laatste seconde van de officiële speeltijd te winnen door een wonderschone treffer van Jorn Zendman en wel met 2-3 bij EMOS uit Enschede. Daar werd de overwinning na een gezamenlijk ontbijt echt uit het vuur gesleept.

De succesformatie WVV'34 D3, na de titel ook de bekerfinale

D3 wist de trilogie compleet te maken door een 1-3 zege bij Wilhelminaschool uit Hengelo. Na een ruststand van 0-2 kunnen ook zij zich opmaken voor een prachtige finaledag, waarschijnlijk op 24 mei. WVV’34 D3 ging zo nu en dan door het oog van de naald, tijdelijk met tien man raakte de tegenstander diverse keren het aluminium en in die periode werd de aansluitingstreffer gemaakt. Wilhelminaschool bleef aandringen, tot de wedstrijd in het slot ging met de 1-3.  Thomas Wegdam hield deze keer wel het hoofd koel en wist op aangeven van E pupil Luuk Lentelink het net te vinden.

De finale gaat plaats vinden op neutraal terrein met een KNVB scheidsrechter. In het verleden ging ieder team die de finale bereikte met een volle bus richting de voetbalarena.