Très Chic Bruidsmode wint Bedrijvenvolleybal 2015

Vanavond (zat 31-1) was de 2e avond van het jaarlijkse Cupido bedrijvenvolleybal. Nadat er gisteren 12 teams deel namen waren er vanavond 10 teams klaar om met elkaar de strijd aan te gaan. Er werd gestreden in 2 poules om de hoogste plaatsen waarbij na de poule wedstrijden alle teams zich nog op konden maken voor de finale rondes. Bij aanvang van de finales en een eventuele overwinning in zicht werden de meeste teams nog fanatieker en strijdbaarder. Na afloop van de finales werden in Deb's Sportcafe door de penningmeester, Monique Grefte, bekend gemaakt. Voor de 3e en 4e plaats gingen de Bazar van Jon en Ter Doest Beveiliging de strijd met elkaar aan waarbij het team van Ter Doest uiteindelijk de winnaar werd. De finale ging dit jaar tussen Tres Chic en Rob Pierik Timmerwerken. Ook dit was een mooie en bovenal fanatieke strijd.

De eerste set eindigde in 9-9 waardoor de beslissing in de 2e set moest vallen. Ook deze set ging lang gelijk op maar op het eind wist Tres Chic toch de winst naar zich toe te halen en ging er met de eerste plek vandoor. De eindstand is dan ook als volgt: 1 : Tres Chic 2 : Rob Pierik Timmerwerken 3 : Ter Doest Beveiliging 4 : De Bazar van Jon. Tot slot wil de Toernooi commissie Cupido alle deelnemende teams , sponsoren , vrijwilligers EHBO en de dames van Deb's Sportcafe bedanken voor dit geslaagde toernooi.