Zondag 3 mei van 12 – 17 uur Heerlijcke Markt Diepenheim.

Koop je Moederdag kado in Diepenheim bij een van de vele leuke stands op het Ottenplein of op het plein Onder de Platanen.

Ben je er nog niet helemaal uit met welk kado je je moeder dit jaar wilt verwennen, kom dan shoppen bij de vele mooie stands in Diepenheim. Van Gerda’s leuke keukentextiel tot handgemaakte sieraden, of van exclusive home producten tot prachtig Boheems glaswerk. Ook zijn er heerlijcke producten met handgemaakt ijs of homemade Engelish pies.

Bij de stand van de Harmonie Diepenheim kunt u kaarten kopen voor Muzikaal Onthaal (13 & 14 juni op Landgoed Warmelo). Kom naar Diepenheim, ontmoet en inspireer elkaar. Er zijn weer veel prachtige producten, lekkere hapjes, & nog veel meer! Elke eerste zondag van de maand vindt in Diepenheim de Heerlijcke Markt Diepenheim plaats, een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is.

Wil jij ook je eigen podium op de Heerlijcke Markt Diepenheim, stuur een email naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl Volg & like ons op Facebook!