WVV’34 maakt zich op voor laatste uitwedstrijd?

WVV’34 speelt morgen zijn laatste uitwedstrijd (indien met geen nacompetitie haalt) in en tegen Doetinchem. In de thuis wedstrijd op 7 september kwam WVV via Hamoudi Jaafil en Tom ten Breteler op een 2-0 voorsprong, maar wat werd het nog lastig in het laatste half uur, Doetinchem maakte de 2-1, maar door enkele goede reddingen van  doelman Wouter Assink bleven de punten uiteindelijk in Hengevelde. Trainer Joost du Gardijn: ”We zijn bijna helemaal compleet, deze week kunnen trainen met 17 spelers, perfect. Enkel jeugdspeler Jord Bouwmeester is op vakantie. Nu moet er zondag gewonnen worden bij Doetinchem als we kans willen blijven houden op een periodetitel en dus een mooi toetje".
Op papier een makkie, zij staan onderaan! Je kent de reputatie van het speelveld daar?J oost:

“Een erg slecht veld hoorde ik. Maar of het veld slecht is, weer of geen weer, we moeten er vol voor gaan! De speelwijze is ongeacht de tegenstander hetzelfde. De uitvoering kan anders zijn, misschien is het verstandig om iets eerder voor de lange bal te kiezen dan anders”.
 
Vv Doetinchem staat op de 14e en laatster plaats met 6 punten en 14 goals achter op een plek die nog redding kan bieden in de vorm van nacompetitie.

“De nummers 11 en 12 spelen samen met de periodekampioenen van de 4e klasse A tot en met H promotie-/degradatiewedstrijden voor 8 plaatsen in de 3e klasse van het zondagvoetbal. De nummers 13 en 14 degraderen naar de 4e klasse zondagvoetbal”

De wedstrijd op sportpark De Bezehorst begint om 14.00 uur en staat onder leiding van dhr Wiggers.

Voetbalvereniging Doetinchem
Bezelhorstweg 85,
7009 KK Doetinchem