Topweekend WVV’34 D pupillen

Het toernooi weekend van de WVV D pupillen stond bol van de activiteiten en de mannen hebben zich dan ook geen moment verveeld!. (En de leiders ook niet)

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S . /

KLIK HIER VOOR DE FILM VAN HET WEEKEND MAASTRICHT

Van meet af aan zat het goed met de sfeer in de groep; dankzij Brian Kuipers die zijn super de luxe dubbeldekker beschikbaar heeft gesteld. Na de opening zaterdagochtend richting Valkenburg om te rodelen, in een heuse kabelbaan, levend tafelvoetbal en laserquesten en na de middag startte het internationale toernooi. Hoogtepunt bij het sportieve gedeelte was misschien wel het verdiende gelijke spel tegen MVV! Ja ja, het eerste elftal van deze Limburgse tegenstander speelt in de Jupiler League!

Of was het hoogtepunt de instelling van de groep? Niet zeuren maar poetsen! Of het nu om opruimen ging of op tijd komen, de mannen waren allen van grote klasse dit Pinksterweekend! De terugweg was volledig gevuld met de SUPERRRR BINGO! Met meer dan 60 prijzen waaronder een nieuwe Derby Star bal en een voetbaltas beschikbaar gesteld door sporthuis ter Avest uit Haaksbergen, een Vet screen tv die mee ging naar huize Schonenborg tot grote vreugde van de ouders (en Stef zelf natuurlijk) en vele andere prijzen; motto allen prijs!

Het uitje werd op gepaste wijze afgesloten;bijna het complete terras bij de Kolenbrander was door Brian Kuipers gereserveerd voor de helden waarbij de friet veelvuldig over de tafel ging.

Kort samengevat een SUPER Pinkster toernooi daar in het Bourgondische zuiden!