Meer dan 10.000 euro voor ESES/CSWS Syndroom.

Om 16 uur gaf veilingmeester Bart Eshuis, voor de ruim 300 bezoekers op terrein van Bistro de Kolenbrander te Hengevelde. Het startsein voor de veiling waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het goede doel: ESES/CSWS Syndroom. Jacqueline de Witte namens de organisatie:”Het was echt geweldig! Van de veiling tot de barbecue was echt helemaal top! Super dat de samenwerking tussen Bentelose en Hengeveldse ondernemers tot zoiets moois kan leiden, ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten! Via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken, ik wil niemand bij naam noemen omdat ik bang ben mensen te vergeten”.

Voor de veiling was er een toespraak van neuroloog Floor Jansen:”Het was muisstil tijdens haar speech over onder andere het ziektebeeld ESES/CSWS Syndroom, zij leidt het onderzoek.
 (KLIK HIER VOOR HEEL VEEL FOTO’S)

Wat waren de toppers tijdens de veiling?

Neuroloog  FloorJansen

Jacqueline:” De bruidsjurk, beschikbaar gesteld door Trés Chic heeft waarschijnlijk het meeste opgebracht, 950 euro. Maar wij hebben de bussen met giften en de bedragen die rechtstreeks zijn overgemaakt op onze bankrekening nog niet opgeteld, dus dat bedrag van 10.000 euro, (inclusief de 1500 euro van de zaterdag) zou nog wel eens ruimschoots overtroffen kunnen worden! Vooral met het knippen van de zaterdag erbij, wat trouwens ook erg positief verlopen is. Nee echt, van de modeshow, de loterij tot de veiling en de barbecue, het was fantastisch! We gaan aanstaande woensdag evalueren, dat weten we meer of er eventueel nog een vervolg komt!”

Het ESES/CSWS Syndroom is een ernstig epilepsiesyndroom. Bij dit syndroom is tijdens de slaap vrijwel voortdurend epileptische activiteit aanwezig in de hersenen. Wij vinden dat alle kinderen een kans verdienen om te leren praten, lopen en met vriendjes te spelen. Er is nog steeds geen adequate behandeling gevonden voor dit ernstige epilepsiesyndroom.

Het is nog steeds mogelijk om een gift te doneren via NL17 RABO 0305 3698 14, t.n.v. J.H.M. Wegdam-Blokhorst, o.v.v. ESES Onderzoek.