Regiokoor MiXX uit Hengevelde groeit onstuimig.

Steeds meer zangliefhebbers vinden hun weg naar het koor MiXX in Hengevelde. De groei is zodanig dat de repetitieruimte in De Schöppe van restaurant Assink te klein dreigt te worden. De nieuwe leden komen uit de gehele regio rondom Hengevelde. Zelfs uit het toch niet naast de deur liggende Gelderse Geesteren komen een achttal dames en heren wekelijks naar de repetitieavond.  Twee derde deel van de leden komen van buiten Hengevelde. De sfeer is er dan ook naar:

Er wordt serieus geoefend en gestudeerd op nieuwe partijen en de tweede helft van de oefenavond wordt het gekende repertoire enthousiast doorgezongen, zodat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. En dat onder het motto: Zingen maakt hart en hoofd vrij van zorg en stress. De sfeer is tijdens de repetities ontspannen en tussen door is er steeds wel weer even tijd voor een grap of een grol. Met betrekking tot die goede sfeer moet zeker ook de begeleidingsband worden genoemd die muzikaal het zingen fantastisch completeert.Het is voor het koor dan ook steeds weer een feestje om ergens een uitvoering te mogen verzorgen.

Zo zal op 14 december Vrouw Actief uit ons eigen dorp mogen genieten van een optreden, zal op 20 december meegezongen worden in het kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk en gaat MiXX op 22 februari naar Geesteren om de daar actieve vrouwenvereniging een gezellige avond te bezorgen.

Mocht dit mooie regiokoor dan toch nog iets te wensen hebben dan is dat misschien de komst van een aantal mannen als versterking van de 12 heren die er nu staan.

Wat let u heren, om u ook te melden. Stoer is het zeker.

Informatie vindt u op: www.mixx96.nl