Cursussen voor Volwassenen bij Creatief Centrum | De Reggehof.

Op maandag 19 september start het nieuwe cursusseizoen van het Creatief Centrum | De Reggehof met een gloednieuw programma. De komende weken zullen wij een korte toelichting geven op de cursussen voor de verschillende leeftijdscategorieën. Dit keer bespreken wij twee volwassencursussen, die komend najaar bij het Creatief Centrum gevolgd kan worden.

 Op donderdag 29 september a.s. starten de cursussen Schminken Basis en Mozart Leven en Werk.

 Voor de cursus Schminken Basis is al veel belangstelling en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aan deze cursus eerder dit jaar, deden o.a. moeders, winkelmedewerksters, visagisten, schoonheidsspecialisten, toneelspelers, leerkrachten en optochtorganisatoren mee. De cursus is er voor iedereen die zin en interesse heeft om met schminken aan de slag te gaan. De cursus bestaat uit 5 avonden en is tweewekelijks. Het schminkersduo Jan en Jose Britsia verzorgen de lessen. Cursusprijs is € 70,- inclusief 2 schminksponsjes, 3 penselen en gebruik van materialen. Start do. 29 september 2016.

Ook voor de cursus Mozart Leven en Werk is veel belangstelling. Over Mozart, als een van de grootste componisten uit de geschiedenis, is veel te vertellen. De cursus zou niet compleet zijn zonder actief te luisteren naar zijn vele klassieke muziekstukken. Er zijn dan ook vele luisterrijke momenten, die de cursus over zijn leven en werk afwisselend maken. Voormalig geschiedenisleraar en muziekkenner Kees van Zutphen neemt u in 5 avonden mee op de levensreis van Mozart. Een fijne ontspannende cursus voor de zintuigen. Cursusprijs is € 50,- Start do. 29 september 2016.

Aanmelden kan via de website:

www.reggehof.nl/creatiefcentrum