Houtdorp in stijl afgesloten

Het was een scala aan activiteiten vandaag, allen gebaseerd op temperaturen van boven de dertig graden’. Kussen slaan boven een zwembad, de buikschuifbaan werd weer voor de dag gehaald en vele watersproeiers sierden het terrein aan de Goorsestraat. Karen Bornebroek namens de organisatie:” De kinderen hebben zich super vermaakt. Ze hadden de Clash of clans estafette met waterbarrières, het verkleden bij Moviestar planet, het Angry Birds spel waarbij ze met in water gedrenkte knuffels stellages moeten omgooien en natuurlijk de antieke waterspelen.... De buikschuifbaan  en het spel waarbij je elkaar van een boomstam af moest drukken boven een bad water waren ook een groot succes! De afsluiter was natuurlijk ook super, de afsluiter met de voorstellingen bij de hutten!”
Bij deze  dank aan de sponsoren als slagerij Brummelhuis en Eetsalon Leo’s. KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN SANDRA ZENDMAN.

De winnaars van Houtdorp 2016 waren:

Groep 2 heeft met de tank waarbij ze het spel the Call of Duty (of zoiets) hebben nagespeeld de eerste prijs bij de hutten gewonnen.
Groep 10 heeft de spelletjes gewonnen,want zij hadden bij de Pokemon challenge maar liefst 7 Pokemons gevonden.