Nog één week voor uw keuze voor glasvezel!

Nog één week ....... en dan sluit de inschrijfmogelijkheid voor glasvezel in het buitengebied. De 50% is nog niet gehaald, dus komende week is bepalend of het gehele buitengebied van de Hof van Twente voorzien gaat worden van het supersnelle internet.Zoals tijdens de informatieavonden al aangekondigd is besluit iedereen op het laatst zich in te schrijven. Gelukkig blijkt er veel enthousiasme voor dit initiatief. Daarnaast ontvangen de ambassadeurs uit diverse vragen, veelal ook technisch van aard. Zowel installatiebedrijf Semmekrot als ICS computers hebben toegezegd in te willen springen op al deze vragen door een avondopenstelling op dinsdag 25 oktober tot 21:00. Tijdens deze avond kunt u bij beide bedrijven binnenlopen en al uw vragen te stellen. Maak daar vooral ook gebruik van!

Zoals wellicht bekend is Delta Infratechniek een eigen cluster begonnen rond Markelo. Uit navraag bij deze 'concurrent' is gebleken dat zij op korte termijn geen ambitie te hebben in de rest van de Hof. Hoewel ook ik geen glazen bol heb zou speculeren op een andere aanbieder kunnen betekenen dat dit initiatief strand.

Van uitstel komt afstel, dus prik ik een datum om de mogelijkheden van glasvezel te bekijken. Maak vooral gebruik van de deskundigheid van Semmekrot en ICS en loop dinsdagavond bij hun binnen!
 Samen voor 50%, samen voor glasvezel!

Norman Smit
Rianne Doeschot-Hofmeijer