Voor de twijfelaars in de Hof van Twente

Te vaak hoor ik als ambassadeur voor glasvezel opmerkingen als “Och, het zal mijn tijd wel duren” of “Het internet is voor mij snel genoeg”. Snelheid.
Nou.. het eigenaardige aan internet via uw koperaansluiting is dat Uw snelheid omlaag gaat als uw buren tv kijken, facebooken of whatssappen. Het kan zijn dat het voor uw dagelijks gebruik op dit moment nog snel genoeg is, maar aan de behoeften van uw kinderen en kleinkinderen zal koper zeker in de toekomst niet kunnen voldoen. Koperaanbieders halen nog van alles uit de kast om de snelheid iets op te krikken maar de fysische eigenschappen maken dat koper voor langere afstanden niet meer zal volstaan voor internet/telefonie en tv. Helemaal niet met de komst van “The internet of things” zoals slimme thermostaten, babyfoons, bewakingscamera’s en wifi-wasmachines, dat heden sterk in opmars is.
Kosten.
Indien u zich zorgen maakt over uw portemonnee moet u JUIST overstappen naar glasvezel! Ja, het is wellicht in eerste instantie een tientje duurder dan uw huidige abonnement bij KPN of tele2 maar indien u na een jaar geen meerwaarde merkt aan uw glasvezelaansluiting kunt u uw abonnement gewoon weer stopzetten. U betaalt dan niets meer! (ook geen vast recht). Vervolgens kunt u zich weer bij kpn melden. Aangezien zij nu geen monopoly positie meer hebben, betaalt u waarschijnlijk slechts de helft van uw huidige kosten. Ze zullen een marktconforme aanbieding moeten maken voor traag internet. U heeft immers nu een veel beter alternatief! Zo hebt u dat tientje in een half jaar al terug verdient! Veel belangrijker is het nog dat uw huis nu enkele duizenden euro’s in waarde is gestegen dankzij de glasvezelaansluiting.
U kunt zich nog tot uiterlijk 31 oktober aanmelden via www.glasvezelbuitenaf.nl 

Mijn naam is Xander Borre. Ik ben ambassadeur voor glasvezel buitenaf.
Ik vind de komst van glasvezel in het buitengebied erg belangrijk maar ik ben op geen enkele wijze verbonden aan Cogas of een van de aanbieders.