Kleurrijk in de Hof Zaterdag 15 juli 11.00 – 16.00 uur

Komt u ook voor een kleurrijke ontmoeting Locatie: in en rondom het gemeentehuis in Goor? Op zaterdag 15 juli is er voor elke inwoner de mogelijkheid kennis te maken met diverse culturen uit de Hof. Voor jong en oud zijn er activiteiten op het gebied van sport, spel, muziek en cultuur. Deze worden aangeboden door verenigingen, stichtingen en bedrijven uit Hof van Twente. U komt toch ook?

Proeverij
Ook zijn er van 11.00 – 16.00 uur gerechten uit meerdere landen die u (gratis) kunt proeven. Zo is er lekkers uit verschillende Arabische landen, Turkije en Nederland. Behalve proeven en eten is er die dag volop (live) muziek, dans en zijn er allerlei en activiteiten. Er zijn (oude) ambachten en kinderen kunnen voetballen, meedoen met het circus of geschminkt worden. Voor elke leeftijd is er wat wils!

Opening om 11.00 uur
Om 11.00 uur wordt de dag feestelijk en kleurrijk geopend. Muziekschool Hof van Twente en Jeugdcircus Caroly spelen hierbij een actieve rol, evenals alle andere deelnemers aan deze dag.  Kom dus a.s. zaterdag naar het plein voor het gemeentehuis in Goor. U bent van harte welkom! Kleurrijk in de Hof wordt, gezamenlijk, georganiseerd door Goor in Dialoog, Geloofsgemeenschappen in Hof van Twente, Hof van Twentse Uitdaging, Vluchtelingenwerk Oost Nederland, Salut Welzijn, gemeente Hof van Twente en Muziekschool Hof van Twente.