Bijzonder Indonesisch buffet met live music bij hotel restaurant ’t Holt

Myra, de vrouw van initiatiefnemer Micha Rouhof was nu een jaar in Hengevelde en dat moest gevierd worden. Myra, zelf afkomstig uit Indonesië heeft uren en dagen in de keuken gestaan om voor een vijftigtal gasten meer dan 20 verschillende gerechten voor te schotelen. “Wij wisten dit met Pasen al en zijn speciaal vanuit de buurt van IJmuiden deze kant opgekomen!” zegt Gre Brouwer. “Het is hier altijd zo gemoedelijk, enkele jaren geleden waren we hier met Ronald Rikkert uit Hengevelde, hij pakte zijn gitaar en wij wet zijn allen meezingen, geweldig!”
De grote hoeveelheid aan tijd in de keuken heeft zijn uitwerking niet gemist: ”Een smaaksensatie!” volgens een van de gasten. Myra kwam helemaal los met een spraakwaterval aan informatie: Alle gerechten werden uitgebreid voorzien van commentaar over de bereiding en ingrediënten. Mischa:” Het was een intense avond, maar heel mooi. Alle mensen waren vol lof, de avond met live music was juist zo geslaagd doordat het zo heerlijk informeel was aldus een van een groep jongens. We hopen dit jaarlijks rond de zomervakantie te kunnen doen. Tevens denken we erover om maandelijks een Indisch gerecht op de kleine kaart te zetten”.
Hoe gaat het met je gezin na een jaar in Nederland?

Michamet Ronald Rikkert fans Gre en Jan Brouwer

“De kinderen doen het super goed, dat horen we ook van de leerkrachten. Niet alleen Shira pakt het snel op, ook Shavinka heeft afscheid genomen van een jaar ISK in Enschede en daar waren ze erg trots op haar. Een voorbeeld student werd ze door haar mentor genoemd. In september begint ze in brugklas HAVO/VWO in Haaksbergen.
Aurielle brengen we 3 dagen in de week naar Delden waar ze bij Brum Brum alle individuele aandacht krijgt die ze nodig heeft. De fysio zegt dat ze goed vooruitgaat maar er is nog een hele lange weg te gaan”.

De spraakwaterval van Myra

Hoe is de voorbereiding verlopen in de afgelopen dagen?
“Myra had laatste dagen een vriendin uit Hamburg over, Ganda Sari. Ze heeft Myra vanaf donderdag bijgestaan in het hele traject. Het plannen was op zijn Indisch hahaha! Gracia Lourdi kwam uit de buurt van Rotterdam om het geheel een beetje muzikaal te ondersteunen. Na wat technische opstart probleempjes en lang leve YouTube lukte het allemaal prima. We willen iedereen bedanken voor het overweldigende succes 53 mensen hebben genoten!”

Micha met dochter Shira

 Jose, de moeder van Micha startte het openingswoord voor het buffet

Links Shavinka met Shira, daarnaast Myra met Micha