woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 5: Carla en Willem ten Thije vanuit België

  • vrijdag, 04 augustus 2017 19:34
  • Geschreven door 

Zoon Edo was een dagje op bezoek en maakte de bovenstaande foto bij het plaatsje Mol  in buurland België. Na de afgelopen dagen veelvuldig te hebben gewandeld en gefietst was het op donderdagavond party time voor het echtpaar ten Thije:  Met vele mede Nederlanders de halve finale van de Europese kampioenschappen damesvoetbal kijken in de kroeg!
De vlaggenactie van Wegdamnieuws heeft tot een behoorlijke extra verkoop geleid volgens Jon Klein Breteler:”Prima actie die vakantievlag! Deze week nog  15 vlaggen verkocht op een totaal van 225 stuks! Mochten mensen er nog een willen, er liggen er nog 16!”

Laatst aangepast op vrijdag, 04 augustus 2017 19:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren