woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 6: De Smitties aan het Gardameer

  • zaterdag, 05 augustus 2017 11:01
  • Geschreven door 

De Smitties on tour, en wel aan het Gardameer. En dat hebben Karel, Hermien, Twan en Sybren geweten, er heerst daar momenteel een temperatuur van maar liefst 38 graden! Hermien:”Er is hier op dit moment sprake van een hittegolf, dit is zelfs warm voor het Gardameer. Woensdag 2 augustus zijn we aangekomen bij onze eerste kampeervakantie ooit, überhaupt zo ver op vakantie met de jongens! De komende dagen gaan we genieten van de omgeving en lekker relaxen”.

Laatst aangepast op zaterdag, 05 augustus 2017 11:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren