woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengevelds koor Cantu zoekt nieuwe leden

  • dinsdag, 08 augustus 2017 06:33
  • Geschreven door 

Koor Cantu is een gezellig en enthousiast kerkkoor met een Nederlands- en Engelstalig repertoire. Naast de kerkmuziek varieert dit van Claudia de Breij en Coldplay tot Leonard Cohen en het Ave Maria. Zerepeteren op maandag van 19:45 tot 21:00 uur in de R.K. kerk in Delden of Hengevelde en drinken daarna gezellig een kop koffie. Eens per maand zingen ze een viering en daarnaast verzorgt het koor een paar keer per jaar een optreden (musical Jesus Christ Superstar of Kerstconcert). Cantu organiseert ieder jaar een feestavond en volgend jaar ons 50-jarig jubileum! Lijkt het je leuk bij Cantu te zingen? Iedereen is welkom en vooral onze mannen kunnen versterking gebruiken! Kom op 18 september 2017 vanaf 19:45 uur op onze open repetitie-avond in de R.K. kerk in Delden (ingang achterzijde kerk) of mail naar koorcantu@gmail.com. We kijken uit naar je komst!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren