woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 10: Hengevelde op Lloret de Mar: 12 ambachten 13 ongelukken?

  • donderdag, 10 augustus 2017 06:00
  • Geschreven door 

De Wegdamse Club 13 junior, alias Club Cactuss maken Lloret de Mar onveilig getuige DIT FILMPJE. Hoe ziet een doorsnee dagje aldaar eruit voor de Hengeveldse ‘mannen’ Guus Walhof, Roy Broshuis, Lars Aarnink, Gijs Rotink, Gijs Brummelhuis, Sem kuipers, Mark ten Thije, Joost Wegereef, Stijn Jonker, Ties Nollen, Sander ten Thije, Jan Groothuis en Dany Blanken. Sander: ”Rond een uur of 1 worden we wakker en beginnen we onze dag met een fijn biertje. Overdag ‘uitbrakken’ en de batterij opladen voor het nachtleven. De discotheken gaan door tot in de morgen dus veel slapen zit er niet bij!”. 13 jonge Wegdammers op pad in het verre Spanje die een biertje niet schuwen, als dat maar goed gaat!
Lloret de Mar is voor Nederlandse en Belgische toeristen een heel populaire bestemming. De Spaanse kuststad met tientallen bars en discotheken lokt elk jaar vele duizenden feestvierders.

Laatst aangepast op donderdag, 10 augustus 2017 08:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren