Hengeveldse Shirley Wolbers brengt cliënten Aveleijn in contact met bedrijven, helpt u mee?

Aveleijn Dag Activiteiten Centrum de Roos in Goor is op zoek naar u. Heeft u een bedrijf, dan kunnen zij u misschien heel wat werk uit handen nemen. Shirley Wolbers hierover: "Wij zijn namelijk op zoek naar industrieel werk. Denk hierbij aan inpak- en verpakwerk, mailingen, deelproducten en kant- en-klare eindproducten. Heeft u een eenmalige of terugkomende klus? Wij helpen u graag.

Wie zijn wij?
Binnen Aveleijn werken we vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Bij ons staat de cliënt centraal. Bij dagactiviteitencentrum de Roos werken mensen met een verstandelijke beperking. Binnen de industriegroep krijgen zij de kans om deel te nemen aan het arbeidsproces. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe werkzaamheden en uitdagingen voor onze cliënten, waaraan ze plezier kunnen beleven en waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Werk waar ze trots op kunnen zijn.

Industriewerk
Binnen de industriegroep kunnen wij allerlei productiewerkzaamheden doen. Te denken aan inpak- en verpakwerk, mailingen, deelproducten en kant-en-klare eindproducten. Hieronder een aantal voorbeelden: Buttons in elkaar zetten, munten verpakken, lasdoppen in elkaar draaien en doosjes vouwen. Wij zijn op zoek naar nieuwe en uitdagende werkzaamheden!

Meer informatie:
Onze dagbestedingslocatie ligt centraal gelegen in Goor. Wij zijn eventueel bereid het werk op te halen en terug te brengen. Graag horen we of u werk voor ons heeft!
Neem contact op met Shirley Wolbers Of Annet Westerink, begeleidsters industriegroep: 0547-260793 of via sh.wolbers@aveleijn.nl/a.westerinkbartels@aveleijn.nl. Adres: Rozenstraat 1, 7471 JM Goor.