Online boodschappen bestellen bij Coop Hengevelde

Wegdamnieuws is onlangs benaderd door https://www.boodschappenspot.nl/ een artikel te plaatsen over het online boodschappen doen bij COOP Hengevelde.  Online boodschappen doen is sterk in opkomst. Al op 1 de 7 huishoudens bestellen de boodschappen regelmatig bij de online supermarkt. En dit aandeel zal de komende jaren vermoedelijk alleen maar toenemen. Dat komt doordat steeds meer supers een bezorgservice aanbieden. De belangrijkste voordelen van online boodschappen doen zijn:

• Niet meer sjouwen met zware boodschappentassen
• Ook buiten openingstijden boodschappen kunnen doen
• Het bespaart tijd
• Online shoppers doen minder (ongezonde & dure) impulsaankopen
Maar hoe staat het met de supermarkt in Hengevelde, Coop Hengevelde? De website Boodschappenspot.nl verzamelt en vergelijkt online supermarkten en zette het op een rijtje.
Coop Hengevelde:

De supermarkt Spar Hemel werd in februari van dit jaar omgetoverd tot een gloednieuwe Coop Winkel. Bestellen via Coop.nl is al enige tijd mogelijk, maar de winkel in Hengevelde is nog niet aangesloten bij het landelijke platform van Coop. Een belletje naar de manager van Coop Hengevelde leerde ons dat dit op termijn waarschijnlijk wel gebeuren gaat.

Toch is (online) bestellen bij de Coop in Hengevelde wel mogelijk. Klanten kunnen per mail of telefoon een bestelling doorgeven. Voor €5,00 worden de boodschappen door heel Hengevelde bezorgd. Het is ook mogelijk om een bestelling door te geven, en deze zelf af te halen. De supermarkt verzamelt dan de benodigde boodschappen en zorgt dat het allemaal netjes klaar staat. Voor het afhalen van de boodschappen worden geen extra kosten gerekend. Ook geldt er geen minimaal bestelbedrag voor een bestelling per mail of telefoon.

Hoe te bestellen?
Wil je een bestelling plaatsen bij de Coop in Hengevelde, en je boodschappen laten bezorgen of afhalen in de winkel. Dan kun je het beste direct contact opnemen met de winkel. Dat kan telefonisch via 0547-333208 of stuur een mail naar hemel.hengevelde@coop.nl