Verkeershinder door werkzaamheden riool Hengevelde

In 2016 zijn tijdens onderhoudswerkzaamheden schades geconstateerd aan de riolering in de Goorsestraat. Om de afvoer te waarborgen heeft de gemeente besloten het riool te repareren in de Goorsestraat tussen de Diepenheimsestraat tot Nieuwstraat.
De gemeente heeft GMB Rioleringstechniek opdracht gegeven om deze werkzaamheden uit te voeren.

De eerste voorbereidingen werkzaamheden zijn al uitgevoerd. Het renoveren van de riolering staat gepland voor maandag 13 november.

De rioolbuizen worden van binnenuit van een nieuwe kunststoflaag voorzien. Het werk kan snel worden uitgevoerd en de overlast is beperkt. Als dit werk is gebeurd kan het riool weer ruim 50 jaar mee. De straten hoeven met deze methode niet te worden opengebroken. Er wordt gewerkt via de inspectieputten. De overlast is daardoorminimaal. De eerste voorbereidingen werkzaamheden zijn al uitgevoerd. Het renoveren van de riolering staat gepland voor maandag 13 november. Aanwonenden wordendoor een schrijven geïnformeerd over wat zij kunnen verwachten en waarmee zij rekening moeten houden.

Verkeersmaatregelen

Op het kruispunt Goorsestraat met de Diepenheimsestraat en ter hoogte van Goorsestraat 9 zal een versmalling op de rijbaan geplaatst worden om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Verkeer maakt gebruik van zijn eigen rijstrook.