maandag 19 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

44e Prins Carnaval van carnavalsvereniging de Höftemennekes in 2018 is Roy Doeschot

  • zaterdag, 11 november 2017 23:11
  • Geschreven door 

De nieuwe prins van Hengevelde en tevens de Hofprins is dus Roy Doeschot geworden, in de poll goed voor 2,7% van de 987 stemmen op het tijdstip van 11 over 11 zaterdagavond. Roy is geboren en getogen aan de Wethouder Goselinkstraat, vader van Lynn Maury en Stan en is met broer Martijn mede-eigenaar van metaalbedrijf Doeschot b.v. De Prins werd bekend gemaakt via een datingsite programma, alle mensen moesten gaan staan en kregen vragen als: Aantal kinderen, woonachtig binnen of buiten bebouwde kom. Tussendoor werd bekend gemaakt dat zijn vrouw Gerlinde van Blokhorst is. Roy stond onlangs nog op deze site als kersverse sponsor van dames 2 van volleybalvereniging Cupido. Afgelopen week nog vierden ze het 12,5 jarig huwelijksfeest bij 't Kooltje.
Zijn motto voor carnaval 2018 zal zijn:
Vandaag even geen metaal
We maken samen een feestje in de zaal.  KLIK HIER VOOR ENKELE FOTO'S

Laatst aangepast op zondag, 12 november 2017 08:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Goede keuzes maak je door ervaring

En ervaring krijg je door verkeerde keuzes

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren