Nog 5 dagen: As zondag wederom verrassend anders Kroamschudd’n in Hengevelde

Op zondag 17 december wordt rondom de kerk van Hengevelde het jaarlijkse evenement Kroamschudd’n in Hengevelde gehouden. Dit sfeervolle evenement ondergaat dit jaar een aantal wijzigingen. Aan de talloze optredens, de sfeervolle vuurkorven en groots opgezette kerstmarkt wordt niet getornd, maar de route van de historisch kerst wandeling die u 2000 jaar terug brengt in de tijd is wederom vernieuwd. Tevens is er dit jaar een blagenparadijs voor de kinderen. Vanaf vandaag hebben we elke dag een update via deze website m.b.t. de historische wandelroute, wie zijn Josef en Maria dit jaar, wat zijn de artikelen voor de veiling. Vandaag beginnen we met een sneak preview van alle optredens op de diverse podia en langs de route!

Optredens

Langs de route zijn er op diverse plekken optredens van van o.a. het Koor Mixx (Hengevelde) en Believe (Bentelo). Zij zingen langs de wandelroute en op het hoofdpodium kerstliederen. Ook zijn er kleinere zanggroepen en vocalisten. Een echte levende engel speelt panfluit en ook is Jan Mulleman aanwezig met zijn mondharmonica. De mensen van de Wendezoele zijn aanwezig en vertellen d.m.v. zandtekeningen het kerstverhaal. Ook zal er een kerstverhalenvertelster zijn. Natuurlijk is er ook een midwinterhoornblazer aanwezig.   

Christmas-afterparty en veiling

Tegen 19.00 uur nemen we afscheid van de diverse koren en vocalisten en wordt het podium van de Het-tent vrij gemaakt voor een heuse Christmas-afterparty met DJ Kasper. Voor en tijdens de afterparty is er ook dit jaar weer een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan. De veiling is natuurlijk in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen. Welke veilingitems dat zijn melden wij z.s.m. via deze website en/of www.hengevelde.nl 

Kijk voor meer info en een sfeerimpressie van voorgaande jaren op www.hengevelde.nl