Informatieavond ‘warmte’ op 28 februari

Op woensdag 28 februari organiseert de gemeente in het gemeentehuis een informatieavond over het thema warmte. De gemeente krijgt veel vragen van inwoners wat het beste is om te doen om een huis duurzaam van warmte te voorzien. 

De vragen van mensen variëren enorm: wat moet ik met mijn cv-ketel die al 14 jaar oud is? Is een pelletkachel wel duurzaam? Hoeveel kost een warmtepomp? Waar moet ik zijn om advies in te winnen? Kan ik mijn bestaande huis makkelijk aardgasloos maken? Sommige vragen zijn generiek te beantwoorden, maar de meeste vragen zijn maatwerk.

Op de informatie-avond wordt ernaar gestreefd om algemene en toch concrete informatie over de diversiteit van onderwerpen te geven. Vooraf kunnen vragen worden ingestuurd naar Marianne Hutten, m.hutten@hofvantwente.nl of 06-41008824. De avond wordt gepresenteerd door Johan Visser. Ook wooncoaches van Duurzaam (t)Huis Twente zijn aanwezig. De warmte-avond vindt plaats in het gemeentehuis, inloop 19.30 uur, start 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.