Lionsclub actief in Hengevelde: steun het goede doel

De komende dagen/weken zullen vele Hengeveldse ondernemers door leden van de  Lions Club telefonisch worden benaderd om de eventuele sponsor mogelijkheden met  te bespreken. De Lionsclub Haaksbergen organiseert een jaarlijks terugkerend festival, aantrekkelijk voor een groot en gevarieerd publiek, stimulerend voor de meer dan 600 deelnemers en interessant voor sponsoren om hun naam hieraan te verbinden.
Dit jaar vindt het Scholtenhagen Festival plaats op zondag 3 juni. Via www.scholtenhagenfestival.nl  zijn alle actuele ins en outs van het festival te lezen.
De opbrengsten zijn bestemd voor het steunen van goede doelen. 

Het doel van 2018

Podium optredens
www.scholtenhagenfestival.nl  zijn alle actuele ins en outs van het festival te lezen.
Ook worden via de facebook pagina de actualiteiten gepubliceerd.
 
Sponsoring
Daar de entree van het festival gratis is en er behoudens de opbrengsten van de genoemde loterij geen directe inkomsten zijn, zijn wij een groot woord van dank verschuldigd aan de vele sponsoren ( zie onze website) die ons financieel of materieel steunen om dit festival en daarmee de donaties mogelijk te maken.
Naast de sponsoren uit het bedrijfsleven en de detailhandel in en uit de omgeving van Haaksbergen zijn wij de gemeente Haaksbergen en de Stichting Groot Scholtenhagen erkentelijk voor hun support!

* De Stichting Activiteiten Lions Club Haaksbergen is door de Belastingdienst per 01-01-2011 aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI)