Reünie klas van 1969 van de Petrus en Paulus school

De handen werden weer eens ineengeslagen om een reünie te organiseren van hun voormalige openbare basisschool aan de Wethouder Goselinkstraat. Initiatiefnemers Trees Blokhorst, Rita Kiezenbrink, Wilma Aarnink, Jeanet Semmekrot en Marga Jannink, vonden het tijd om het weer eens op te pakken. Marga ten Dam-Jannink: ”Wij waren de laatste klas op de oude school waar nu Richard Assink woont, die niet meer aan de Diepenheimsestraat naar school is geweest. We hebben weer heerlijk veel verhalen uit kunnen wisselen vanmiddag. Het is tien jaar geleden dat we bij elkaar waren, dat was destijds in de Smederie aan de overkant. We waren niet compleet, er zijn ons helaas al heel wat klasgenoten ontvallen. Ook zijn er een aantal woonachtig in het buitenland zoals:

Trudy Escher, zij woont in Frankrijk, Paul Leferink, hij woont in Zwitserland en Berndien Groothuis, zij woont in Saoedi-Arabië zij zijn er helaas niet bij vandaag. En enkelen hebben zich afgemeld. Maar ondanks dat we zijn toch nog met een groep van 30 personen en we hebben er  een gezellige middag/avond van gemaakt!

We waren het over eens dat meester Piet Wassenberg prachtige verhalen kon vertellen over de oorlog. Wat ook erg leuk en bijzonder was: Een filmpje van Berndien Groothuis, (KLIK HIER) zij heeft een cadeau ballon gestuurd met de onderstaande foto. Zij woont en werkt in Riyadh, de grootste stad van Saoedi-Arabië.



Vele herinneringen kwamen weer boven. We hadden, juffrouw Stronk en juffrouw Withag, die aten veel van die groene scherpe snoepjes. Juf Withag had altijd haar zakdoek achter haar bh. En pastoor van de Brink kon prachtige verhalen vertellen over de natuur, en hij rookte een pijp gewoon in de klas, dat kon allemaal! 
We konden zo weer met iedereen een praatje maken, alsof we elkaar gisteren nog hadden gesproken!


Marga, hier rechts op de foto besluit vanaf Varenbrink:” Het is hier fantastisch!”