Kingsnight én Oranjefeest Bentelo 26 en 27 april 2017

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 11e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein. Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar het avondfeest een dag eerder gevierd op dinsdag 26 april 2017: Kingsnight Bentelo!

Kingsnight
De avond voor Koningsdag is er vanaf 21.00 uur feest in de tent met twee DJ’s: allround DJ Tobias en Feest DJ Ivar, oftewel ‘het beest van Twente’. De 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander gaan we spectaculair beginnen.

Oranjefeest
Op Koningsdag gaat om 12.30 uur het Oranjefeest van start met een fietstocht door de Hof van Twente. Om 14.00 uur is de officiële opening met het hijsen van de vlag en starten allerlei activiteiten op het plein. De kinderen maken onderling uit wie de Max(ima) Verstappen van Bentelo wordt met een traptrekker-/skelterrace. Daarnaast kunnen zij onder andere vissen vangen, een tattoo laten zetten, kleuren en er is een beautyhoek en een springkussen. Om 15.30 uur start in de tent de eerste editie van Dance Beentel Dance; coole moves en dansjes door de kinderen uit Bentelo en Wiene. 
Vraag deze middag een plaatje aan en hij wordt voor je gedraaid. Heb je een speciale boodschap erbij voor iemand? Kondig je nummer dan zelf aan! 
Slaghekke Asperges zorgt voor aspergesoep en Vlees en Partyservice Rob Kleinsman voor een warme hap. Kom op tijd, want aan het begin van de avond sluiten we de festiviteiten af.