Hofactief houdt voetbaltoernooi voor meisjes in gemeente

De buurtsportcoaches van Hofactief houden in samenwerking met een aantal sportverenigingen in de gemeente een groot voetbaltoernooi voor meisjes. Aanleiding voor het nieuwe evenement is het Europees Kampioenschap voor vrouwen dat gehouden wordt in Nederland. De winnaars van het meisjesvoetbaltoernooi ontvangen tickets voor het hele team voor één van de wedstrijden in Enschede. Hier wordt onder andere een kwartfinale gespeeld.

"Op 10 mei vinden de voorrondes plaats van 15:00 t/m 16:45 uur op vier locaties, namelijk bij Rood Zwart Delden, SV Hector Goor, Sportclub Markelo, WVV Hengevelde. Er zijn twee categorieën waar de teams zich voor kunnen inschrijven, namelijk groepen 5/6 en groepen 7/8. De teams worden ingedeeld in twee poules van vier en de nummers één en twee van de poule die plaatsen zich voor de finale. Deze vindt een week later plaats op 17 mei bij SV Hector in Goor van 15:00 t/m 16:45."

Inschrijven kan per mail via M.rijnenberg@hofvantwente.nl. Aanmelden dient te gebeuren voor 1 mei. Kosten bedragen 10 euro per team.