Kleurrijk in de Hof: Presenteer je vereniging, stichting of organisatie met een activiteit!

Vorig jaar werd Kleurrijk voor het eerst georganiseerd met onder andere medewerking van Cees van der Sluijs en Wegdamevents uit Hengevelde . En met groot succes want het evenement trok vele bezoekers. Door het aanbod van diverse activiteiten van verenigingen, stichtingen en geloofsgemeenschappen uit de Hof kwamen mensen met elkaar in contact. Want dat is het doel van Kleurrijk in de Hof. Veel nieuwe inwoners in de Hof hebben immers behoefte kennis te maken met de Nederlandse samenleving. De voorbereiding voor editie 2017 op zaterdag 15 juli 11.00 – 16.00 uur is al maanden aan de gang. In en rondom het gemeentehuis in Goor zullen dan ook weer vele activiteiten plaats vinden, presenteer je vereniging, stichting of organisatie met een activiteit:

Wanneer? Zaterdag 15 juli 11.00 – 16.00 uur
Waar? In en rondom het gemeentehuis in Goor

Vorig jaar werd Kleurrijk voor het eerst georganiseerd. En met groot succes want het evenement trok vele bezoekers. Door het aanbod van diverse activiteiten van verenigingen, stichtingen en geloofsgemeenschappen uit de Hof kwamen mensen met elkaar in contact. Want dat is het doel van Kleurrijk in de Hof. Veel nieuwe inwoners in de Hof hebben immers behoefte kennis te maken met de Nederlandse samenleving.

Presenteer je vereniging, stichting of organisatie met een activiteit
Tijdens de eerste Kleurrijk was van alles te doen op het gebied van sport, muziek, cultuur en een proeverij van lekkernijen uit diverse landen. Zo konden kinderen voetballen en hield de Muziekschool Hof van Twente haar jaarafsluiting. Dit jaar is dat ook het geval en wordt het aanbod uitgebreid met dans. Andere organisaties die zich hebben aangemeld zijn, onder meer, Jeugdcircus Caroly, Wereldwinkel Delden en Wijkvoorziening 't Doesgoor. Kinderen kunnen zich laten schminken door de Hofschminkers. Doet jullie organisatie ook mee met een activiteit? Het is tevens een mooie manier om je vereniging, stichting of organisatie aan de bezoekers te presenteren!

Hoe kun je meedoen?
Met een eigen activiteit waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten. Meld je aan bij Kleurrijk in de Hof door een e-mail te sturen naar Richard Minnen, kleurrijkindehof@gmail.com Of bezoek ons eerstvolgende overleg, ter voorbereiding op Kleurrijk, op dinsdag 1 juni a.s. om 19.00 uur bij De Klokkenkamp in Goor (gebouw naast de Hofkerk, Diepenheimseweg 2 in Goor). Kleurrijk in de Hof wordt, gezamenlijk, georganiseerd door Goor in Dialoog, Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging en Salut Welzijn.

www.kleurrijkindehof.nl