Lichaam gevonden aan de Bretelerstraat Hengevelde

Vanochtend in alle vroegte werd de buurman van Kulturhus de Marke verrast door een lichaam in het aanliggende weiland bij zijn woning. Het zou gaan om een tot nu toe onbekende jongeman. Er is op het trottoir voor de weide braaksel gevonden maar of dit verband houdt met de zaak is op dit moment onbekend. Er was vanochtend veel verkeer op de Bretelerstraat in verband met vertrekkende sporters van handbalvereniging WHC. Of het om een misdrijf gaat is op dit moment ook nog niet bekend. De politie is ter plaatse en verricht momenteel onderzoek. Er was geen sprake van zichtbare verwondingen zo meldden omstanders. Het zou gaan om een 21-jarige jongeman die niet uit Hengevelde afkomstig is, maar uit Rhenen. De doodsoorzaak zou zijn drank en in slaap gevallen, waardoor er onderkoeling is opgetreden zo wisten omstanders de redactie te melden. Dit wordt nog onderzocht in het ziekenhuis. De jongen was in Hengevelde gast op een feest dat in het Kulturhus werd gegeven.

'Kabaal van sportcafe'

De afgelopen nacht was er rond 02.00 uur kabaal van een feest in het sportcafé in De Marke zegt een omwonende van het kulturhus.

Volgens een woordvoerder van de politie is die informatie bekend en wordt dat meegenomen in het onderzoek. 

Vanmorgen rond 9.15 uur ontdekte de buurman van De Marke het lichaam in de tuin. Na de vondst van het lichaam werd de vindplaats afgezet en forensisch onderzoek gedaan door de politie, omdat op dat moment een misdrijf niet kon worden uitgesloten.