woensdag 21 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Diefstal op Hengeveldse begraafplaats

  • zondag, 07 mei 2017 08:50
  • Geschreven door 

Bij de redactie zijn meldingen binnen gekomen van diefstal op de Hengeveldse begraafplaats. Nabestaanden van de overledene spreken schande van de laffe daad. Hoewel het geen dure voorwerpen zijn, geeft het ze een zeer bittere nasmaak en vervelend gevoel wordt bij de redactie aangegeven. Daarom wordt gevraagd aan de gemeenschap om alert te zijn en mocht u iemand betrappen twijfel dan niet en bel de politie.In de regio is het stelen op begraafplaatsen niet geheel onbekend. In 2014 was Hengevelde en omgeving in de ban van vele diefstallen op diverse begraafplaatsen. Velen spraken er schande van en aan het eind van het jaar werd een destijds 59-jarige Hengeveldse opgepakt voor de diefstallen. Eerder dit jaar was de begraafplaats in Borne nog in het nieuws, daar werd een man opgepakt voor het stelen van diverse voorwerpen van graven.

IMG 2238Ook Borne was dit voorjaar in het nieuws. Een man stal ornamenten op de begraafplaats aan de Von Bönninghausenstraat in Borne. Een getuige zag een verdachte met voorwerpen wegfietsen rond 19.20 uur. Het ging de dief waarschijnlijk om waardevol brons. Het gemeentebestuur van Borne zegt als eigenaar van de begraafplaats weinig te kunnen doen om de diefstal te voorkomen. De begraafplaats moet toegankelijk blijven. Volgens de politie is aan zeker tien graven vernielingen gepleegd. De politie schakelde burgernet tevergeefs in om de gesignaleerde man te kunnen aanhouden.

Laatst aangepast op zondag, 07 mei 2017 12:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren