Cupido zevende zege op rij

Zomaar op een doordeweekse dag was het weer de beurt aan de dames van Cupido/Dynamiek D1 om hun kunsten te vertonen, dit keer in Groenlo. De dames vertrokken met ontzettend veel wilskracht, want het was erop of eronder. De gedeelde nummer 2 (Cupido) tegen de nummer 4 (Grol) op de ranglijst. Hier kan een gat geslagen worden tussen de Twentse teams en de Achterhoekers!!De trainer van de Grol had al eerder laten weten dat het Cupido/Dynamiekteam gesneden koek voor hen zou zijn. Van deze arrogantie houden wij nuchtere Twentenaren niet en met die gedachten lag de druk natuurlijk bij de Grollenaren, want zij moesten iets waarmaken.De dames uit Hengevelde begonnen wat moeizaam. De eerste set stonden ze ver achter. Het kleine zaaltje maakte dat de oriëntatie wat weg bleek te zijn door de ballen die toch invielen in plaats van uit. Met de vechtersmentaliteit van de dames bleek het uiteindelijk toch goed te zitten, want na een fikse achterstand van 9 punten wisten ze de set toch binnen te slepen met 31-29.

De 2e set liepen ze de eerste paar punten weer achter de feiten aan. Het koste de dames weer eerst wat opstarten voor ze de drive te pakken hadden, maar ook deze set wisten ze als team weer naar zich toe te trekken met 25-20.De 3e set stond het allemaal al veel beter:

De dames hadden de tactieken van Grol door en ook lastige prikballen werden van de vloer geveegd. Met af en toe nog wat onduidelijkheden in de verdediging wisten ze toch langs het blok van Grol te komen. Ze wonnen de set met 25-20!

In de 4e set traden er wat wisselingen op en Jolijn Rotink maakte ook een goede invalbeurt. Ook Rowan wist de ballen goed te raken en daar wist Grol zich geen raad mee. Deze set werd met veel servicedruk en lange rally’s overtuigend gewonnen met 25-13, wat betekende dat de dames met officieel 5 punten naar huis gingen en een ontzettend goed gevoel. De 2e plaats en het geslagen gat tussen de tukkers en achterhoekers is nu officieel een feit voor de dames van Cupido/Dynamiek.

Lisa Grobben en Ninke Wesselink willen we graag bedanken voor hun inzet, goede aanmoediging en fanatisme langs de kant. Ook onze geblesseerde Bianca Hofmeijer houd ons goed scherp net als onze trouwe supporters! De volgende wedstrijd spelen de Dames op vrijdag 28 november in de Marke om 21.00 uur. Al het publiek is welkom om Cupido/Dynamiek D1 te komen aanmoedigen, zodat ze hun 2e plek weten vast te houden of om misschien nog te kunnen stijgen in de ranglijst.