Luuk Hofmeijer in de prijzen bij 3-hoekstoernooi Judo in Neede

De sportzaal aan de Oranjelaan te Neede stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het openingstoernooi van het jaarlijkse zogenaamde Driehoekstoernooi gehouden. Een toernooi dat uit drie afzonderlijke toernooien bestaat en in drie verschillende plaatsen en locaties wordt gehouden waarvan waarbij de punten van elk afzonderlijk toernooi bij elkaar worden opgeteld. Bij het eerste en tweede deel ontvangen alleen de nummers 1 tot 3 een medaille, bij de finale is er een beker voor elke deelnemer in verhouding naar de behaalde totaalscore. Aan dit toernooi werd meegedaan door bijna 140 judoka’s afkomstig uit Enschede, Deurningen, Glanerbrug, Zandpol, Ruinen, Coevorden, Diepenheim en de organiserende vereniging ’t Höfke Neede. Onder grote publieke belangstelling (de zaal en de tribune zat mudjevol) werd er felle strijd geleverd op de drie judomatten door de judoka’s die verdeeld in 26 poules en in 4 tijdsblokken streden om de hoogste eer. Dat resulteerde in een goede score voor de Diepenheimse judoka’s met maar liefst zes 1e plaatsen, vijf 2e plaatsen en twee 3e plaatsen, die als volgt waren verdeeld: 1e plaats: Ramon Vonder, Luuk Hofmeijer, Kevin Tuitert, Sill Meerman, Jarno Tuitert en Timber Heitink. 2e plaats: Finn Schreurs, Milan Lutz, Esther Dijkman, Floris Bijker en Luka Dekker. 3e plaats: Wout Assink en Mart Groothengel. Het tweede deel wordt gehouden op zondag 14 december in de sporthal De Mossendam te Goor.