Gehavend WHC wint in Oldenzaal van zwak Hacol’90

Met een overwinning van 20-31 hebben de Wegdamse dames de sporthal Vondersweide te Oldenzaal verlaten. Daarmee is de wens van trainer Bart van Rossum in vervulling gegaan: de druk op koploper Stormvogels handhaven. Bart: ”We hebben vandaag een uitstekende eerste helft gespeeld! Daarentegen was de tweede helft beduidend minder maar toch ruim voldoende voor de verdiende overwinning. Uitblinkster was met name Esther Tuinte, maar ook aanvoerster Lieke Scholten en Kim te Wierik waren behoorlijk op dreef." Uitblinkster Esther Tuinte over de wedstrijd: "We begonnen sterk, met snel en veelzijdig spel. Ook verdedigend was het goed en waren we gedreven. In de 2e helft was er sprake van een klein dipje aan het begin maar we herpakten het goed de laatste 20 minuten waardoor we weer uitliepen naar een mooie voorsprong waardoor we met ruime cijfers wonnen. Onze concurrent Stormvogels heeft gisteren verloren waardoor we weer op 2 punten zijn gekomen van de eerste plek. Nu paar weken rust! Op naar de 2e helft van de competitie! Fijne feestdagen namens ons allemaal!" De eerstvolgende wedstrijd is op 10 januari tegen DHV Delden.