WVV’34 hervat competitie tegen FC Eibergen

De winterstop lijkt nu voorbij, dus ook voor WVV’34 reden zich te focussen op deze belangrijke wedstrijd. De laatste competitiewedstrijd was er één met een nasmaak, in de slotfase gingen de groen gelen onderuit in de Veldmaat op 14 december bij Bon Boys. Hoe is de stand van zaken volgens trainer Joost du Gardijn?
"De selectie moet er zondag klaar voor zijn, want we gaan eindelijk echt weer van start. Met FC Eibergen treffen we een tegenstander waar we het uit heel lastig mee hadden en blij mochten zijn met 1 punt. Dit mede doordat zij op een 1-0 voorsprong een penalty over schoten. Het verschil op de ranglijst is klein, maar mag niet kleiner worden. Daarbij spelen we uiteraard 'gewoon' volledig voor de winst”.

Diep in blessuretijd kwam WVV in Eibergen op gelijke hoogte. Een uitstekende hoekschop van Bas Assink werd hard binnen geknikt door Wouter Roescher, 1-1. WVV'34 pakt dus een zwaarbevochten punt tegen FC Eibergen en dat mag best een gestolen punt genoemd worden.WVV’34 is terug te vinden op de 4e plaats, 6 punten voorsprong op FC Eibergen dat 9e staat op de ranglijst.

De wedstrijd komende zondag op sportpark Ruperts Erve, aanvang 14.00 uur staat onder leiding van de heer G. van Ginkel