Moeizame overwinning volleybaldames

De dames van Cupido / Dynamiek moesten het opnemen tegen DVO uit het Gelderse Hengelo en wist met 2-3 de overwinning naar zich toe te trekken waarmee de kansen op promotie levend blijven (stand zie onder). Helaas deze keer zonder Renee Overbeek, die afgelopen maandag een vervelende enkelblessure opliep tijdens de training.

Na een goede start in de eerst set, met vlot lopende aanvallen was het vervolg van deze set moeizaam. DVO had veel service druk waar de dames geen antwoord en ging deze set verloren met 25-20. In de tweede en derde set hadden de dames uit Hengevelde zelf meer service druk en werd er verder goed volleybal gespeeld, deze beide sets werden dan ook gewonnen. Om de vier punten mee te nemen moest de vierde set worden gewonen. Dit lukte helaas niet, de dames van DVO hadden het betere van het spel en wonnen de set. Dus een beslissende vijfde set:

Waar de dames van Cupido zich weer van de goede kant lieten zien. Met goed veel services en enkele fraaie aanvallen wisten de dames deze te winnen met 9-15 en gingen er 3 punten mee naar Hengevelde.

De volgende wedstrijd wordt op vrijdag 3 april gespeeld om 21.00 in sporthal de Marke tegen de koploper WSV uit Warnsveld. Hieronder de stand: