Gouden schoen nadert ontknoping, koptopscorer Stan Knol maakt wereldgoal

Voor het 2e elftal van WVV´34 zit het seizoen er al op. Met nog twee wedstrijden te gaan in de competitie voor de rest van de senioren elftallen is Maurice uitgespeeld voor de Gouden Schoen.

De rest van de top in het klassement heeft nog twee wedstrijden te gaan, waarin nog veel te halen valt.

Afgelopen zondag stonden er een aantal topwedstrijden op het programma. Met als doel, het zicht op de titel niet verliezen.

Zo speelde WVV9 een thuis wedstrijd tegen koploper Ruurlo. Deze werd zeer overtuigend gewonnen met maarliefst 4-2. Ruud Pierik maakte de laatste goal. En laat dit nou direct de mooiste zijn.

Hij komt daarmee op een totaal van 24. In het 9e was er ook een hoofdrol weggelegd voor Ruben Lammerink. Hij deed voor het eerst mee in dit team, en niet voor het laatst denk ik. Hij legde de andere 3 goals namelijk in het netje.

WVV 5 ging op bezoek bij Hoeve Vooruit. Hoeve die graag kampioen wil worden maakte zeer dankbaar gebruik van het feit dat het 2e een aantal spelers kon missen. Kansloos gingen de groen-gelen onderuit. 4-1 Eindstand. Tonnie Hartgerink redde de eer voor WVV.

WVV 1 leed duur puntverlies met het oog op de 3e plek. Er werd met 3-0 verloren.


BIJ WVV´34 4 zit de schwung er de laatste weken goed in. Bon Boys werd thuis vrij eenvoudig opzij gezet met 3-0. Rob Wissink, Patrick de Wit en Jos ter Haar waren de doelpuntenmakers.

Zij maken ook nog een zeer serieuze kans voor de 3e plek in de eindrangschikking wat een zeer goed resultaat zou zijn.

WVV´34 6 met Richard Leusink in de gelederen had geen kind aan Markelo. Richard scoorde 2 x. Danny Nijland, Lars Bouwmeester en Jelco Busschers maakten er allen 1.

Bij WVV´34 8 was Stan Knol de grote man en zorgde met een fantastische treffer, precies in de kruising, voor een punt tegen Hoeve. Bas Screever maakte de andere.

Verder doelpuntenmakers afgelopen weekend waren: Tim Wegereef 2x, Kasper Put, Michel Hoestee 2x, Marijn Assink en Brian Wegdam.