Verdiende nederlaag WVV’34, 3-1

Aanvankelijk leek WVV mee te kunnen met de formatie uit Schalkhaar, maar was echter zelden in staat om enig gevaar te stichten. Op het moment dat al in de 16e minuut de 1-0 viel was de wedstrijd eigenlijk al gelopen, uit een corner werd de bal doorgekopt en bij de tweede paal ingekopt. Gelegenheidspits Rob Pierik werkte zich een slag in de ronde, maar ook hij kon de ban niet breken. Op het moment dat direct na de thee de 2-0 op het scorebord kwam ging de wedstrijd in het slot. Helemaal nadat wederom uit een hoekschop de bal achter doelverdediger Wouter Assink belandde , in de 73e minuut werd het daarmee 3-0.
Het was Rob Pierik die voor de tweede wedstrijd op rij het net wist te vinden en daarmee de eindstand bepaalde.

De openingstreffer van Schalkhaar

Dit was tevens de enige mogelijkheid voor de groen gelen in de tweede helft. Het was Schalkhaar dat het spelbeeld bepaalde en WVV kon eigenlijk enkel tegenhouden.Komende zondag is op sportpark Rupertserve de laatste wedstrijd in de 2e klasse J en wel thuis om 14.00 uur tegen het eveneens gedegradeerde sportclub Enschede.