Zomerse voorbereiding Cupido Dames 1

Na een vakantieperiode van bijna 3 maanden zijn de dames van Cupido begonnen aan hun voorbereiding van de competitie. De conditieachterstand is binnen de perken gebleven door veelvuldig gebruik te maken van de nieuwe Hengeveldse beachvelden. Dat was geen overbodige luxe! Daar zijn de dames wel achter gekomen op de 1e training, 1,5 uur vol aan de  bak. De lat licht dan ook hoog, trainer Alfred Oonk: ”De doelstelling voor komend seizoen is een plek bij de eerste 2 om zo promotie af te dwingen. Er hebben enkele wisselingen binnen de selectie plaats gevonden: zo is er afscheid genomen van Inge Broshuis en Ester Wegdam (beide naar D2) en Megan Kuipers en Lisa Grobben (beide naar D3). Nieuwkomers zijn; Emily Kuipers, Maureen Grefte en Susan Beuving, alle 3 de dames overigens uit eigen gelederen. (Zie foto boven red.)
De dames hebben er enkele interessante derby's bij gekregen:

Alfred:”Ze gaan  het onder andere  opnemen tegen Time out Diepenheim (waartegen ook nog een bekerwedstrijd in de planning ligt red.) en Isivol uit de Hoeve, tevens spelen ze tegen teams uit Neede en Haaksbergen. Een mooie competitie waarin een fikse uitdaging ligt”.

Oefenprogramma:
Zaterdag 3 september het beach toernooi in Hengevelde.
Zaterdag 10 september na de middag hun eigen binnen toernooi in de Marke
Zaterdag 17 september Vierkamp in Delden
Zaterdag 1 oktober start de competitie.  Om 16:00 wordt er afgetrapt tegen Time Out’75 met een  uitwedstrijd in Diepenheim.

Competitie indeling dames 1 Cupido:
Focus DS 1
KSV DS 1
Dash DS 4
D.V.O. DS 3
Time Out'75 DS 1
ISIVOL DS 1
Cupido DS 1
Revoc DS 1
Avanti DS 1
Dash DS 3
Elite/Dynamo DS 2
Havoc DS 1