WVV´34 naar Suryoye-Meditterraneo: “Verwacht veel aanvallende kwaliteiten”

WVV´34 is het seizoen ondanks een zevende plek op de ranglijst goed begonnen. De ploeg is nog ongeslagen en versloeg afgelopen zondag op eigen veld koploper DSVD. Aankomende zondag gaan de groengelen op bezoek op Sportpark Wesselerbrink Midden van Suryoye-Meditterraneo. Trainer van de blauwhemden is Theo Vonk, de voormalige oefenmeester van onder meer FC Twente, Heracles Almelo, AZ en het Spaanse Real Burgos. Joost dus Gardijn over de komende tegenstander: “Suryoye heeft veel kwaliteit in hun ploeg, waarbij heel wat spelers op hoog niveau gespeeld hebben. Wij moeten er zondag voor zorgen dat we kwaliteiten aan de bal van Suryoye gaan voorkomen. Zij hebben nu de Tubanters ruim verslagen dus dat zegt wel iets over hen. Zelf waren we afgelopen zondag de verdiende winnaar en onze goede moraal en de speelstijl van afgelopen zondag moeten we meenemen naar deze uitwedstrijd. Bas Assink maakt zijn eerste minuten in het 2e elftal en verder zijn we compleet.

Martijn Baas hier op de foto met nummer 4.

Martijn Baas: ”De overwinning op DSVD was natuurlijk een fantastische teamprestatie. Door onder meer de steun van het publiek hadden we de fysieke sterke jongens  na 70 minuten al op de knieën, dat voelden we als team. Dat geeft vertrouwen voor zondag!"
Verdediger en rots in de branding Remi Leferink over het duel van morgen:"Ik verwacht een team met veel aanvallende kwaliteiten. Wij moeten ervoor zorgen dat we net zo voetballen als vorige week. Strijden voor elkaar en met elkaar en de tegenstander niet laten voetballen. Voor wat betreft de selectie missen we alleen Bas Assink (maakt minuten in het 2e elftal) en Stan Aarnink misschien, hij kan ook in 2 meedoen omdat hij in Portugal was voor zijn studie."
Waarom loopt het nu wel bij WVV'34 en eind vorig seizoen zo moeizaam? Remi vervolgt: "Vorig jaar was het op een gegeven moment gewoon op, maar we zijn nu weer helemaal fris en klaar om het alle tegenstanders lastig te maken, dus Suryoye ook!".

De wedstrijd Suryoye-Meditterraneo – WVV’34 begint zondag op sportpark Wesselerbrink Midden om 14.00 uur. Scheidsrechter is de heer Bos.