Jeugd WHC zag leuke internationale handbalwedstrijd

Vanmorgen rond 11.00 uur verzamelden WHC jeugdleden, leden en trouwe fans van WHC zich bij de Marke. Met twee bussen van ter Doest, vertrokken we richting Dalfsen om deze wedstrijd te mogen kijken. Bij aankomst kregen we eerst allemaal een heerlijk patatje en ranja. Daarna zaten we bij elkaar op de tribune. Er stonden daar genoeg toeters klaar om voldoende lawaai te kunnen maken bij deze wedstrijd. Van WHC mochten 14 jeugdleden meelopen tijdens opkomst van beide teams. Deze meisjes waren: Luna Blokhorst, Lis Jannink, Maud Spijkerman, Maud Blokhorst, Anne Brinkman, Emma Tuinte, Sanne Spijkerman, Maud Brummelhuis, Nicole Groothuis, Aniek Ros, Sem Brummelhuis, Hiske Kolner, Merle ten Thije o.g. Boonkamp en Sophie Brinkman.
De sfeer zat er goed in. Ook in de zaal was voldoende lawaai. De wedstrijd begon goed. De eerste goal werd gescoord door nummer 7, Anna Pazkovic van Sercodak Dalfsen. In de eerste helft nam Sercodak duidelijk de leiding. Bij de rust was de stand 16-14.
Na de rust werd het spel grimmiger. Er werd meer aan de shirts getrokken en na een aantal gele kaarten, leek het weer op handbal. Alleen ZRK IZVOR kwam meer aan de bal en beter in het spel. In de tweede helft stond het na 7 minuten gelijk met 19-19. Gelukkig kwam Sercodak ook meer aan het spelen. Na ongeveer 20 minuten was de stand weer in het voordeel van Sercodak Dalfsen, 23-22. Maar dit was helaas van korte duur. De laatste 10 minuten werd het spel uit handen gegeven. Uiteindelijk won ZRK IZVOR met 25-28. 

Na de wedstrijd mocht iedereen handtekeningen verzamelen en op de foto met Sercodak Dalfsen. Volgens sommige meisjes, was dit wel het allerleukst. Rond 16.00 uur verzamelden we ons weer bij de bussen van ter Doest en gingen we terug richting Hengevelde. Helaas was de wedstrijd wel verloren maar de WHC leden hebben genoten van een spannende wedstrijd en veel handtekeningen verzameld van Sercodak Dalfsen.
Op de terugweg kregen we allemaal nog een heerlijk broodje ham / kaas (dankzij bakker Nollen) en wat drinken. Deze week wordt er door Sercodak Dalfsen nog een clinic verloot onder de jeugdteams die waren komen kijken. Wie weet….., hopelijk….., winnen wij deze clinic gegeven door de dames van Sercodak Dalfsen.We willen de activiteitencommissie WHC hierbij hartelijk danken voor de organisatie, het was erg geslaagd!

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM.