Gijs Pierik: “We moeten de kansen benutten”

WVV’34 speelt zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen vv Oldenzaal dat momenteel op d e10e plek is terug te vinden. De laatste ontmoeting tussen beide voetbalverenigingen was op 15 april 2012 en werd in Hengevelde een zeven klapper voor de groen gelen. Zo eenvoudig zal deze editie niet verlopen. Alhoewel er wat spelbeeld betreft een stijgende lijn is waar te nemen bij WVV wordt dat (nog) niet uitgedrukt in punten. Centrale verdediger Remi Leferink viel afgelopen zondag uit met een hamstring blessure en prompt viel de 2-0 voor sportclub Enschede. Remi:

“Donderdag  op de training heb ik niet veel gedaan, wat rondjes lopen en rust gepakt. Vrijdsag is er een echo gemaakt bij fysio, daar bleek dat er scheurtje in de hamstring zat en ik heb dus rood licht gekregen. Streep mijn naam dus maar door heb ik trainer Joost du Gardijn gezegd".

Middenvelder Gijs Pierik: Hoe gaat WVV deze strijd aan?                       
“Jesse Beukert is er na zijn schorsing van 4 wedstrijden weer bij. Ik denk dat we Oldenzaal op dezelfde wijze moeten bestrijden als we grotendeels vorige week hebben gedaan. Als we de kansen ook gaan benutten, dan moeten de punten echt vanzelf een keer gaan komen”.

De wedstrijd begint om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hooghoff.


Opstelling WVV'34 12 april 2012tegen vv Oldenzaal: Wouter Assink, Erwin Wolferink, Joost Assink, Tom Brummelhuis, Roy Tuinte, Roy Workel (75e Hylke Kiezenbrink), Bas Assink, Wouter Roescher, Hamoudi Jaafil (75e min. Tom ten Breteler), Gijs Pierik, Maurice Workel (aanvoerder).