WHC bereidt zich voor op 50-jarig jubileum

September krijgt een gouden randje, WHC bestaat dan namelijk 50 jaar! Na een kleine try-out eind jaren 50, begin jaren 60 werd in 1964 definitief de Wegdamse Handbal club opgericht. Iets om trots op te zijn. De jubileumcommissie is dan ook al enkele maanden druk bezig om voor het weekend van 13 & 14 september een attractief en gevarieerd feest programma vast te stellen. Het feestweekend gaat beginnen met een gezamenlijk uitje! De (jeugd)leden, al dan niet vergezeld door ouders of partner, worden uitgenodigd om mee te gaan kijken naar een tophandbalwedstrijd. Gezamenlijk wordt er aan het begin van de avond met bussen vertrokken vanaf Café Assink. Na terugkomst in Hengevelde is er natuurlijk de gelegenheid om samen wat te drinken en na te praten in het voorcafé.

Op zondagmorgen wordt er gestart met een gezamenlijk ontbijt bij Deb’s Sportcafé. Daarna zal de gezellige familiedag beginnen. Een dag met verschillende spellen en activiteiten voor jong en oud. Het jubileumweekend zal tegen het einde van de middag worden afgesloten met een receptie.

De exacte tijden en invulling van het feestprogramma zijn nog niet concreet, maar houdt u alvast in uw agenda het jubileumweekend vrij. Meer informatie over WHC en over het jubileum kunt u op de website vinden .

Voor meer vragen en/of aanvullende informatie:
Karin ten Heggeler