Cupido wint van de Diepenheimse volleybaldames

Cupido heeft vanavond in eigen huis gewonnen van Time Out'75. De Hengeveldse dames begonnen de wedstrijd met volle moed, na de recente bekerwinst op een tegenstander uit de 3e divisie. Cupido begon de set met een prachtige opslagserie van Rachel, waarna ze met 6-0 voorstonden. Cupido won deze set dan ook met 25-12. De tweede set wisten de Diepenheimse dames zich weer te laten leiden door de dames uit Hengevelde. Na een paar hele mooie reddingen en aanvallen, wisten de Wegdamse dames de set naar zich toe te trekken en wonnen met 25-15. De derde set wisten de dames van Time Out zich weer te herpakken, maar helaas de dames van Cupido lieten zich niet kennen wederom wonnen ze de set en nu met 25-16.

De vierde set lieten de dames van Cupido hun koppies hangen en speelden de dames van Time out hierop in. Cupido kwam dan ook op een achterstand van 16-20. Maar toen kwam aanvoerster Lotte Rotink met haar sprongserve en bracht de dames op 20-19. Na een time wist Cupido zich te herpakken, en wonnen ze deze spannende set met 25-20. Aankomende zaterdag spelen de dames tegen D.V.O dames 3 in Hengelo Gelderland om 15.30 uur. Ook daar is iedereen van harte welkom! Hieronder enkele foto's.