Cupido boekt een wel heel bijzondere zege

Cupido wist vandaag de volleybal grootmacht uit het verleden Havoc met 3-1 te verslaan en gaat daarmee richting de felbegeerde promotiewedstrijden op 6 mei! (FOTOALBUM INGE WORKEL) Speelster Rowan Berg:” De wil om te winnen moet groter zijn dan de angst om te verliezen! Dit was de quote hoe wij de wedstrijd in gingen. En de wil die was er zeker, we hebben de kraker van het jaar gespeeld. (KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE VAN DE WINNENDE PUNTEN)
Het was even wennen; Cupido dat scherp aan een wedstrijd begint! De dames speelden een fantastische eerste set waarbij menige smashbal via de tegenstander het plafond aantikte, zo hard. Na een spannend slot, van  23-19 voor naar 23-23 werd het uiteindelijk 25-23. In de tweede set kende Cupido een bliksemstart:

In no time stond er 5-1 op het scorebord! De dames straalden plezier uit met een Anouk Vehof net zo op dreef als in de eerste set. De eindstand 25-18 in stijl binnengeknald door Rowan Berg.

Set 3 begon moeizaam met na lange tijd zelfs een achterstand: 6-7 Deze werd dan ook gelijk omgebogen en even later stonden de Wegdamse volleybaldames wederom onnodig achter. en wel met 17-20 na de hele set voor te hebben gestaan. Anouk en Suzan Beuving meldden  zich weer aan het front en van 20-20 trok Cupido de set met 25-20 naar zich toe waarmee de promotie wedstrijden een feit was!

Anouk Vehof tegenover een volle tribune

Hiermee was set 4 om des keizers baard. De dames begonnen desastreus met 1-7 achter en zijn dit niet meer te boven gekomen. De noodzaak was weg, de concentratie idem dito in deze set en werd uiteindelijk met 15-25 verloren.