WVV’34 zondag richting Reutum, Jos ter Huurne: ”Wederom volle bak!”

WVV moet zondag op bezoek bij Reutum dat met zijn 10e plek maar 1 punt boven Oldenzaal staat, Oldenzaal moet zoals het nu is net als de Hengeveldenaren degradatiewedstrijden spelen. Loopt WVV na de 9-0 overwinning  van afgelopen zondag tegen AJC’96 met het hoofd in de wolken? Spaart het zich al voor de komende nacompetitie? Trainer Rene Hoekstra, hoe is de stand van zaken voor zondag? ”Remi Leferink zit met de hoofdsponsor voor zijn werk  in Ghana en Stan Aarnink is met vakantie op Tenerife met z'n ouders omdat die 25 jaar getrouwd zijn. Wel speelt Wouter Roescher weer, dat is dus een meevaller! .Er word niets gespaard want als we na competitie hebben moeten ze er ook staan, dus volle bak op naar Reutum !”
Centrale verdediger Jos ter Huurne over de komende wedstrijd:

“Dat we Remi en Stan missen mag de pret niet drukken zondag en we gaan ons sowieso niet sparen!  We hebben nog punten nodig om zeker te zijn van de nacompetitie dus wederom volle bak!”

Remi Leferink, hier in actie met de Reutumse doelverdediger verblijft momenteel in Ghana. Naast hem Stan Aarnink die eveneens zal ontbreken.

In de thuiswedstrijd was de einduitslag 1-2.  WVV’34 leed daarmee een onnodige nederlaag, niets leek er in de eerste helft op te wijzen dat WVV de wedstrijd uit handen zou geven. Na een kwartier spelen liet de keeper een doelpoging van Tom ten Breteler los en Gijs Pierik was er als de kippen bij om de bal met links binnen te tikken. WVV gaf voor de thee weinig tot niets weg. Hoe anders werd het in de tweede helft: De gelijkmaker was door een dubbele een twee van de linker middenvelder die de bal daarna vanaf rand 16 metergebied snoeihard binnenschoot. Bij de 1-2 ging een vrije trap door de muur (zie foto hierboven) waardoor de groen gelen weer achter de feiten aan liepen.

De wedstrijd op sportpark De Kottenbrei begint om 14.00 uur, scheidsrechter is dhr. Dinkela.