WVV’34 weet opnieuw niet te imponeren

WVV heeft vandaag de thuiswedstrijd met 1-3 verloren van sportclub Enschede. De Wegdamse formatie kwam goed uit de startblokken. Al in de 9e minuut wist Wouter Horstink gelegenheidspits Gijs Pierik te bereiken die vervolgens op randje 16 kort wegdraaide en de keeper tegendraads wist te verschalken. De voorsprong was echter van korte duur; in de 28e minuut kon de aanvaller van de Enschedeërs de hoek uitzoeken,  zo vrij kon hij de bal van dichtbij binnenkoppen. Enkel door een miraculeuze redding van doelverdediger Wouter Assink konden de Hengeveldenaren met een 1-1 richting de thee.

Gelegenheidspits Gijs Pierik in actie

In het eerste half uur na rust leken de groen gelen de wedstrijd redelijk onder controle te hebben en werd het zelf gevaarlijk met onder andere Wouter Horstink vrij voor de keeper. Het doek viel echter in de 74e minuut. Een afgeslagen hoekschop werd opnieuw ingebracht en wederom van dichtbij vrij binnengekopt.

Mahmoud Jaafil

Een razendsnelle aanval maakte een einde aan alle illusies bij WVV en in minuut 86 werd de voorzet vanaf de achterlijn binnen geschoten, 1-3.
Lichtpuntjes waren vandaag misschien wel de heren Pierik, Rob die als linksachter indruk maakte en Gijs die als spits behalve zijn uitstekende goal menig kopduel wist te winnen.

De pleister op de wonde is de nederlaag van Tubanters tegen het al gedegradeerde AJC’96. Komende zondag is de laatste wedstrijd uit tegen vv Oldenzaal.