WVV’34 verzekert zich van herkansing in Oldenzaal na klinkende overwinning

Met een ruime overwinning van 1-5 is het nu zeker dat WVV een poging mag wagen in de nacompetitie om komend seizoen in de 3e klasse te spelen. Concurrent Tubanters is, nadat het zelf met 7-1 verloor bij de Tukkers rechtstreeks gedegradeerd. WVV speelt komende zondag tegen de laatste periodekampioen van de vierde klasse A vv Hengelo. Voor de tweede keer dit seizoen binnen een minuut  was het Mahmoud Jaafil die vandaag het net wist te vinden. Mahmoud:"We hebben genoeg afgedwongen, had wel 10-0 kunnen zijn!"In de 24 minuut verdubbelde Wouter Horstink de score en een kwartier later was het Martijn Baas die aan alle Oldenzaalse illusies een eind maakt met de 0-3. Dit was tevens de russtand. WVV ging in de tweede 45 minuten gewoon door:

Het was wederom Wouter Horstink die vanuit een stafschop wist te scoren en korte tijd later bracht spits Gijs Pierik de 0-5 op het scorebord. Wouter Horstink scoorde ook nog via de onderkant van de lat maar de scheidsrechter durfde de treffer niet toe te kennen. Na een ongelukkige actie van Rob Pierik werd het in de slotfase door een strafschop uiteindelijk 1-5