maandag 23 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hardlooppunt Hof van Twente goed vertegenwoordigd bij Kastelenloop

  • zondag, 14 mei 2017 20:45
  • Geschreven door 

Met 10 teams en nog enkele individuele halve marathon lopers van Hardloopgroep Beweegpunt Hof van Twente een prachtige wedstrijd gelopen. Er zijn mooie presentaties neergezet!  Kastelenloop Diepenheim bedankt voor de goede organisatie namens de Hengeveldse hardlopers.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren